On sundays we brunch

Idag har vi varit hemma hos A och L och ätit den drömmigaste brunchen. Älskar att hon är så påhittig och idén med att dela på mackor och ha olika toppings på. Allt var så gott och jag är fortfarande mätt. Alla söndagar borde se ut såhär!M och W var också med och M är ju bäst på att leka med barn, dem blev helt till sig och ville visa henne alla leksaker.

Vad har ni gjort idag!?

Kram.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Mina topp 3 bästa dejter - Nr 2 på listan

Ligger och funderar på vilken dejt som kommer på 2:a plats på min lista (mina 3 bästa dejter). Vi har gått på många bra dejter så det är rätt svårt att välja bara tre. Vi diskuterade det idag och håller båda med om att det här är våran näst bästa dejt som vi gått på.

2. Det var våran alla första alla hjärtans dag tillsammans. Jag var så pepp på att ha en romantisk heldag med H. Jag har alltid velat gå på någon slags konsert, opera eller balett. Även fast jag inte är jätteintresserad av till exempel opera eller balett tycker jag det är väldigt vackert att uppleva med sin partner. Typ som live bio fast på ett annat sätt. Jag letade ihjäl mig men hittade nada. Plötsligt läste jag att Uppsala Kammarorkester skulle spela på UKK. Haha jag vet, jag har inte heller någon aning om vilka det är eller vad dem spelar på för instrument. Jag bokade och tänkte att det skulle kunna vara något. I kön utanför salen märker vi snabbt att vi verkligen sticker ut haha. ALLA, då menar jag verkligen alla som var där och skulle se konserten var 60+. Under hela föreställningen satt vi som två vilsna frågetecken haha. Inte våran cup of tea om man säger så men vi skrattade mycket i alla fall! Efter föreställningen svängde vi förbi Il Forno Italiano och köpte med oss pestopasta med soltorkade tomater och varmt bröd och åkte till ett bastu som H hade bokat till oss. Det var hur mysigt som helst. Vi åt, bastade, duschade och hade det hur mysigt som helst. När det var dags att byta presenter fick jag börja med min present. H hade köpt ett jättefint halsband till mig som han lagt i en stor papperspåse. På insidan av påsen hade han klistrat fast små hjärt post its men små kärleksmeddelanden. Ingen hade någonsin gjort något så fint för mig. Om man kunde bli mer kär än vad jag redan var i H så blev jag det den kvällen. Jag hade gjort en scrapbook till honom där jag klistrat fast olika bilder på oss och skrivit den som en berättelse. Den uppskattade han, den ligger bredvid våran säng i sovrummet. Ibland bläddrar jag i den och kommer ihåg alla goda tider vi haft tillsammans.

And there you have it, min näst bästa dejt. Min absolut bästa dejt som jag hagt med H får ni läsa nästa vecka! Nu ska jag påbörja projektet som aldrig tar slut - ordning i min walk in closet haha. Måste göra plats för dem plaggen som ska flytta in. Pray for me.

Gillar

Kommentarer

In fashion we trust

Hej alla fina!

Jag älskar kläder, och tycker det är så himla roligt att sätta ihop outfits. Får många frågor kring hur jag tänker när jag ska klä mig. Jag tänker nog inte så mycket, det dyker alltid upp bilder i min hjärna. Alltid. Det händer också överallt, jag kan till exempel sitta på vårdcentralen och tänka på att jag har jeans i samma färg som stolen jag sitter på, pch hur fint det skulle vara med en stickad tröja i samma färg som tavlan som hänger ovanför stolen jag sitter på. Har inga riktlinjer som jag går efter eller så. Givetvis så inspireras jag av trender och sådant som är inne just då och så spinner jag vidare på det i hjärnan. Samma sak gäller för när jag sätter ihop outfits till Adam. Han är som min lilla docka, ÄLSKAR att klä honom. Hur gör ni när ni klär er?


Gillar

Kommentarer