Nytt till hemmet

Hello darlings.

Vad roligt att ni uppskattade inlägget igår! Det är så viktigt att tala om och jag tänker att vi ska fortsätta göra det!

Igår när jag hämtade A från föris log han mot pedagogen! Woop woop, det är ett framsteg! Varje dag när jag hämtar honom gråter han annars och det här är ett gott tecken. Han kanske börjar vänja sig nu.

Jag beställde hem lite grejer som saknades hemma hos oss. Haha jag tycker det är sjukt riligt, jag gör reklam för produkter, och så slutar det med att jag beställer hem det själv! Jag bestllde till exempel bokhyllan, kroken, och memoryspelet från Bloomingville. Dock delades leveransen upp så jag fick inte hem allt. Bestllde också karaffer från Iittala som matchar mina vin- och dricksglas.Beställde också hem posters och ramar. Till As rum beställde jag magnetiska träramar. Dem var rätt häftiga faktiskt, och passande till barnrummet.Jag tog såklart bilderna på kvällen då det är den enda lediga stunden jag har. Det här kommer bli riktigt bra! Stllde dem på soffan för att se hur färgerna går ihop tillsammans. Min älskade fluffmatta fick jag tyvärr lämna tillbaka då den visade sig vara för liten. Så himla synd. Så nu behöver jag en matta, igen! Tips mottages, help a sister out. Lite mer skoj på soffbordet saknas också. Men sen så!

Har ni haft en fin dag!?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer