Nytt porslin och spegeln från Byon

Hallå finisar,

Idag vaknade jag till en third place på topplistan för Uppsala. Gissa om jag blev glad? Det är verkligen så peppande (är det ens ett ord!?) att ni är så många som tittar in hit, för mig känns det som ett kvitto på att jag gör något rätt. Hur kul som helst, tusen tack för att du väljer att läsa min blogg, det betyder så mycket för mig.

Idag har jag varit hemma hos min granne M och kikat på hennes coola hem. Jag älskar deras stiö, den är så himla personlig. Önskar jag hade bilder för att visa er, men superfint var det i alla fall.

Egentligen skulle våran spegel ha kommit imorgon men den dök upp idag egentligen.Spegeln är både stor och tung så jag ställde den på soffan bara för att se hur det skulle se ut. Men då kom jag på att det där är helt fel vägg för den spegeln, så jag tänker att den ska få vara på väggen till vänster istället, det blir häftigt.Den väggen ser lite tom ut tycker jag. Under spegeln vill jag försöka hitta ett sidobord som är 100 cm bred och max 30 cm djup. Det är dem måtten som passar in där. Så om ni vet någon sådan möbel (gärna med rundade hörn som mitt soffbord), holla at your girl. Jag har kollat som en galning utan resultat.

Mattan på övervåningen har vi dock löst tror jag! M tipsade om en fin från Ellos som får plats typ exakt med våra konstiga mått. Så den tänker jag klicka hem. Det var ändå en sådan jag ville ha i stilen. Billig är den också! Det gillar vi.Fick också hem Mateus porslin från www.formbarvastervik.se. Jag älskar den hemsidan, det finns så sjukt mycket fint hos dem. Nästan varje månad brukar jag kolla vad som saknar i min porslinsamling och beställa hem något. Så slipper det bli en saftig summa liksom. Jag köper på mig lite i taget och det är fint att se hur den vuxit till sig. Snart är jag nog helt nöjd, bara lite kvar som saknas.Imorgon ska jag och min lilla mini spendera förmiddagen på Fyrishov. En dag måste han få ha riktigt kul under sportlovet tänker jag. Jag vill inte att han ska va hemma under alla dagar för att han precis börjat vänja sig vid föris, men imorgon får han vara ledig! En dag kan inte skada, vi har ju helgerna också som han är ledig så det är bra, men jag upplever ändå att han alltid är ledsen på måndagar. Han vänjer sig så fort vid att vara hemma.

Jag vet att barn måste gå på förskola, men A är helt slut vid kl 19:00 på vardagar och det är den tiden vi lägger honom. Vilket betyder att jag bara får träffa honom tre timmar per dag från mån-fre. Det gör mig ångest på en annan nivå, alltså ni anar inte hur dåligt det får mig att må. Samtidigt så försöker jag tänka att det är så dem flesta har det. Vissa hämtar ju till och med sina barn kl 17:00. H säger alltid att det är normalt att hämta och lämna så som vi gör. Men frågan är om man ska settle med att känna sig nöjd med det bara för att det är så det ser ut för dem flesta där båda föräldrarna jobbar? Jag vet inte. I mitt hjärta känns det fel.

Jaja, nu ska jag ligga och pussa på honom och sniffa på hans hår. Sen ska jag göra iordning alla våra grejer inför imorgon, vi ska dit redan vid 07:15! Tänker att jag ska försöka pricka in massor med lek innan hans naptime som är vid ungefär 11-12 både i förskolan och hemma när han är ledig. Så att jag får en så nöjd liten kille som möjligt.

Godnatt med er!

Gillar

Kommentarer