Nytt i bebisgarderoben

Hej alla fina!

Vet ni om att ni är värdefulla? Alla ni som läser! Ibland kan man behöva en liten påminnelse, speciellt om man haft en tuff dag.

Idag har jag haft en lugn dag med A. Vi träffade I och Y på stan och lunchade tillsammans på The Loco. Bebisarna skulle såklart protestera när man själv skulle äta och det slutade som vanligt med att jag stressåt min lunch haha.

Svängde förbi KappAhl som har erbjudande på alla barnkläder ”ta 3 betala för 2” (inkl Newbie). Så A fick med sig lite fint.Gillar Newbie även fast plaggen blir lite tråkiga efter tvätt. Mitt favvomärke är Mini Rodini och jag är helt överlycklig över att jag precis vann en auktion på mitt absoluta favoritmönster som är slutsålt överallt. Helt nytt och jag kunde inte vara lyckligare just nu.

RÅDJURSMÖNSTRET! 😍Vet att alla MR Fantaster smäller av just nu. I feel you, jag har till och med gjort en segerdans!

Nog om det, jag skapde en frågestund på min Instagram och frågade vad ni vill att jag ska skriva om, och nästan alla, typ 99% ville att inläggen skulle handla om Adam. Så roligt. Honom kan jag ju skriva hur mycket som helst om! Och många ville läsa om förlossningsskadorna och se outfit bilder på mig. Det kommer, jag lovar!

Gillar

Kommentarer