Nytt från H&M Home

Hello darlings!

Igår var jag förbi stan en sväng och kikade in på H&M som fått in massor med fint. Både på dam- med också på home avdelningen. Jag fick med mig en tröja, ett par byxor, en jumpsuit och lite annat fint hem. Köpte bland annat den här fina krukan till aloe vera växten på övervåningen. Hur fin!?Köpte också svarta och beiga långa ljus. Dem svarta vill jag ha i Pols Potten ljusstakarna, tycker det är så fint med förg kombinationen svart/silver.

Dem beiga ljusen har jag satt i ljushållarna från Hilke Collection i allrummet. Det vart så fint.Mysfaktorn är på topp just nu känner jag. Jag har kommit på att jag älskar ljus. Jag blir så avslappnad av ljuset och dem varma färgerna.

Idag kommer mattan och jag hoppas att den blir bra, jag är så sjukt trött på att byta matta på övervåningen nu hehe. Det återstår att se.

Kläderna jag köpte får ni se under dagen. Inför våren har jag försökt göra smarta val med plagg som jag kan använda till olika tillbehör och piffa upp så att jag kan bära dem många gånger utan att det känns som att man har på sig samma kläder hela tiden! Smart va!?Kram så länge.

Gillar

Kommentarer