Nyårsmode

Nyår närmar sig och snart firar vi in år 2019, hur galet är inte det? Det här året har varit det bästa i mitt liv. Höjdpunkten var såklart födseln av min lilla son A. Jag tänker fira med familjen och bara ta tid att uppskatta allt det fina jag har i mitt liv. I det här inlägget visar jag hur du kammar hem nyårslooken. Jag tänker köra på paljetter, det går alltid hem på nyår. Här får ni lite inspo!

”Den lilla svarta”

Snygga stilrena svarta klänningar, jag älskar längden på dessa. När man kör på stilrent och svart kan man gå banana med accesoarer till.

Dessa två kommer från Nelly



För att komplettera nyårslooken tycker jag definitivt att man ska ha glittrigt bling! Om din outfit är enkel, så finns örhängen, halsband, ringar, väskor och diadem som kan piffa upp. Visar mina favoriter här.

Bild 1, 2 & 5 från Boohoo. Bild 3, 6 & 7 från Lily and Rose. Bild 4 från Ur&Penn.



”Kostymen”

Älskar kostymer på tjejer, tycker det är så himla snyggt! Det går också att ha på flera olika sätt för den modiga med till exempel inget under jackan. Jag hade haft ett snyggt linne under i samma färg som kostymen. And again, accesoarer till!

Båda looksen från Zara.



”Aftonklänningen”

Ska du på en nyårsfest där alla ska klä sig sig i klänningar och kostym? Då tycker jag helt klart att man ska köra på en hellång aftonklänning. En enkel lyxig variant är sammett, tänker du more is more, kör paljetter!

Bild 1 från Nelly, bild 2 från Boohoo.



”Paljetter och glitter”

Den vanligaste looken, man först��r också varför. Om det är någon gång man ska bära paljetter så tycker jag att det är nyår. Det känns så himla festligt. Den sista outfiten tycker jag är riktigt cool. Dock hade jag haft en längre svart kofta över, riktigt så mycket hud vill jag inte visa, men jag tycker det är supersnyggt på andra!

Båda looks från Boohoo.



”Jumpsuiten”

Typ den skönaste plagget man kan ha på sommaren, här i en festligare variant. Sammett, och glitter. Den andra kan man lätt ha ett spetslinne under om man vill utan att det ser konstigt ut, det blir snarare snyggare med ett till material för att bryta det glittriga en aning.

Båda från Boohoo.



Hittar ni något ni gillar!?

Gillar

Kommentarer