Nya trenden Browlift i samarbete med Luxury Beauty Estetik

Hallå finisar,

I samarbete med Luxury Beauty Estetik i Uppsala har jag testat på den nya trenden Brow lamination (även känt som Brow lift). Jag passade på att göra en lashlift med på min fransar som både växer neråt och är väldigt korta. Behandlingen boostar både bryn och fransar och jag är helt kär i resultaten. Jag ser nästan lite sminkad ut, fräsch och klar blick och brynen stylade.

Lite färg sitter kvar i brynen därför ser det ut som smink men det är alltså bara färg som försvinner när jag duschar. Nu får jag inte duscha på 48 timmar (blöta ner dem områden) men sen är det fritt fram att rocka mina nya bryn och fransar.

Om det är något man ska unna sig (speciellt på sommaren) så är det denna kombo. Jag kan tycka att det kan räcka med stylade bryn och lite mascara för att man ska se riktigt fräsch ut, och jag tycker att man får just den effekten av dessa behandlingar. Jag vet inte hur det är för er men jag gillar inte att ha mycket smink på sommaren, det blir snabbt kladdigt, kakigt och ja men, det smälter ju! Det är är ett perfekt alternativ!

Före och efter bilder kommer här:


Här kommer också bilder på brynen, love them!Jag är kär i den buskiga looken. När jag duschat ska jag försöka gå all in med stylingen av bryn. Jag vill fixa till dem riktigt buskigt och snyggt. Visar er såklart when I do. ❤️

Jag har fått med både Keratin till fransar och bryn och en mascara med Marshmallow effekt som jag ska visa er när jag får tillfälle. Jag ska ta och använda dem ett tag så får ni en rescension på dem också!

Tusen tack till Luxury Beauty Estetik som gjorde ett fantastiskt bra jobb idag.

Kram på er.

Gillar

Kommentarer