Nya pussel till A

Hallåj finisar,

Nu är det äntligen sportlov men this mama behöver jobba ändå! Jag som är egen har fortfarande jobb med bloggen, och annat kul som jag sagt att jag ska dela med mig men inte gjort än!? Well here you go!

Jag och E har börjat jobba med MovEat. Vi har hand om deras sociala medier, och jag har fixat lite med inlägg och annat på förmiddagen. Hur kul!? Jag älskar MovEat och anser att det är den perfekta aktiviteten för alla. Läs mer om detta på www.moveat.co om ni vill veta mer!

När jag blev klar la jag ut As kläder som blivit för små för försäljning. Jag älskar köp och sälj gruppen i Lindbacken. Det är så bra och smidigt. Imorse köpte jag till exempel massor med pussel till A för en billig peng. Och i eftermiddag kommer det grannar och köper As kläder! Så bra!

Den här regnjackan är ju hur fin som helst, men den har fått en ny ägare nu!Till lunch blev det kycklinggryta med couscous, balsamico och fetaost. Jag upplever verkligen att allt blir godare med balsamico och fetaost. Det är så gott!Jag lärde känna en ny granne idag som var supertrevlig! Det var henne jag köpte alla pussel ifrån. Så himla skönt att veta att våra grannar är personer som man faktiskt skulle vilja hänga med.

Strax ska jag gå och hämta min lilla älskling. Vill se hans reaktion när han ser sina nya leksaker. Har försökt plocka undan lite hemma men har ingen motivation till någon storstädning. Jaja, det kanske får ske imorgon istället. Då kommer både tavlan och spegeln förresten! Det ska bli spännande att se hur vi ska hänga dem.

Här är delar av vårat hem som ni inte fått se än va!? H gjorde rent i tvättstugan igår och nu går det äntligen att hänga där. Innan använde vi det som ett förråd där vi typ slängde in allt som vi inte ville skulle synas.

Vi hörs igen senare!

Kram på er.

Gillar

Kommentarer