Nordisk minimalism

Hej finisar!

Här kommer en del bilder från ett icke klart kök, men nästan! Det mesta är klart. Nu behöver vi sätta upp lampan som ska vara över köksön, handtag till luckorna och inredningsdetaljer som ska stå på köksön. Sen så! Ni är många som vill se hur köket blev, så här får ni se processen. Vi har satt dit några av dem gamla knopparna bara för att kunna öppna dem viktigaste lådorna. Dem ska alltså inte vara där egentligen.En av anledningarna till att vi byggde köksön är att vi älskar förvaring, och för att vi inte vill ställa fram köksmaskiner på diskbänken. Köksön har vi därför valt med luckor i vissa delar, för att få plats med stora köksmaskiner som man helst inte vill ha framme.

Jag älskar också att ha sällskap när jag jobbar i köket, därför finns det 4 sittplatser och gott om plats att umgås i köket, som är husets kärna.

I vardagsrummet börjar det likna något. Vi saknar växter, en bordslampa (som kanske ska få stå där växten står nu) och tavlor. Lampan måste kortas ner, och centreras så den hänger precis över soffbordet. Gah. Det kommer bli så fint när det är klart!

Nordisk minimalism, vill jag att det här huset ska andas. Jag tycker vi har lyckats rätt bra ändå. Jag älskar simpla och stilrena möbler och längtar tills alls är helt klart. Jag fattar ju också att den stilen skiljer sig mycket från det här lyxiga som man ser rätt ofta idag. Jag gillar naturmaterial, monokromt och sådant som är skönt för ögonen att se på.

Vad gillar ni för stil? Kan tänka mig att goals lägenhet för många av mina läsare är typ, Bianca Ingrossos hem, som iofs är väldigt snyggt, men, det är återigen det där lyxiga överflödet som är väldigt långt ifrån mig. Missförstå mig rätt, om jag skulle bli erbjuden att bo där hade man inte tackat nej men om jag hade haft dem pengarna hade lägenheten inte sett ut så.

Anywho, här kommer delar av vardagsrummet!Bomullspinnarna i den vasen ska flyttas upp till en annan vas i gästrummet.

Det räcker med bomullspinnar i vasen på matbordet känner jag, annars kan det bli för mycket.Lamporna ovanför köksbordet behöver hängas ner en bit, och så gardiner förstås! Vi kommer anlita Tibrings som också ska sätta upp motorstyrda lameller och plissegardiner. Sen så!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer