Mys för dig och honom i vinter

Hej finisar,

Jag har inte kräkts sen imorse och jag vill hoppas att det värsta är över. Jag hatar att vara sjuk. H däremot har fortfarande ont i magen.

Det har varit så mycket för oss den senaste tiden med sjukdom, jobb, flytten, att vi bor på två ställen. Ja ni vet, livet. Jag känner inte att vi kunnat fokusera på vårat förhållande som vi brukar egentligen. Nu känner jag dock att vi måste göra något bara han, det var längesen.

Så nu har jag bokat en del roligheter som vi kan se fram emot! Det är ett måste i varje förhållande att komma bort från vardagen och hitta på något kul tillsammans. Jag och H älskar ju mat, men det vi ni redan. Först ut: Asiatiskt julbord på Berns! Som jag ser fram emot detta, vi har ju varit på deras brunch som är out of this world, julbordet kan bli lika bra som sist, om inte bättre! Jag menar, kolla in menyn!Jag har också köpt ett presentkort på Boxexperience för en spadag för två på Sturebadet där spa, gym och fri gruppträning ingår i priset. Vanligtis kostar en spadag runt 1100kr/pp (svindyrt I know) men detta presenkort gäller 2 pers för endast 995 kr. Hur bra!? Perfekt present att ge bort till någon om man inte vill använda det själv med någon man tycker om. Det tänkte jag boka in någon dag under jullovet har vi tänkt, vi får se!Sist men inte minst har vi ett presentkort på en hotellnatt på en herrgård som vi tänkt boka in när vi får tillfälle. Jag har alltid velat besöka Gimos Herrgård som ser helt magiskt fint ut. Det är något förtrollande med herrgårdar tycker jag. Man strosar omkring och känner sig som en prinsessa i sådana miljör. Can't wait!Kram på er!

Gillar

Kommentarer