Must have från Lidl

Lidl, allt annat är olidligt! Catchy reklam om ni frågar mig. Hörrni pussgurkor, gillar ni precis som mig att handla på Lidl? Jag älskar deras grejer och habdlar ofta där. Jag älskar att det är ett varierande sortiment med nya varor som dem får in veckovis.

Här är mina must have varor som jag måste köp dem närmsta två veckorna.Deras barnkläder är riktigt bra och 100% ekologiskt bomull tackar jag inte nej till. Imorgon får dem in dessa pyjamaser och jag vill ha den med geparden och den med lejon motiv.

Många barnböcker har jag också köpt till A därifrån. Snart kommer det in ett gäng böcker för endast 20 spänn. Jag ska bunkra upp med lite olika böcker till min lilla älskling. Alla böcker som vi har hemma har vi läst mååånga gånger och jag gissar på att han är rätt trött på dem nu.Pussel med stora kuber ska jag också köp, finns i flera motiv men jag tänker köpa Nalle Puh pusslet.

Hjärtformad ravioli anyone? You heard me. Jag är sugen på att slänga ihop en alla hjärtans dag middag med rolig mat. Det här måste testas!Glass från Fazer! Jag måste testa dem i smakerna Tutti frutti och Tyrkisk peppar.
Sist men inte minst tycker jag det är bra att ha mumsbitar som är frysta. Bra för oväntade besök. Macarons, vem gillar inte dem!?Dem har massor med varor som jag tror ni kommer gilla, ladda ner appen för att hålla koll på allt kul som kommer in!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer