Morgonmys och knoppval

Hej pussgurkor,

Imorse vaknade vi upp till ett mindre kaos i köket från igår. Vi var helt slut igår och orkade inte plocka undan. H som är världsbäst fixade och städade och jag passade på att mysa med A i hans rum.Han vill aldrig vara där inne själv så vi ha en liten låda med leksaker på undervåningen så att han har något att leka med när vi lagar mat eller kollar på tv.

I vårat kök just nu finns det fyra olika knoppar på lådorna. Vi försöker testa oss fram och jag blir galen på det här snart. Mässingknopparna går bort helt, det tycker både jag och H.

Jag tycker att vi ska ha handtag som syns så lite som möjligt, H tycker dem svarta och om jag måste välja bland knoppar hade jag kanske valt dem rosfria? HJÄLP! Jag blir tokig på riktigt. Det enda som år med handtag ovanför lådorna är att vi kommer ha små hål på varje låda. Förutom att spackla och måla om, finns det något annat sätt som man kan täcka för hålen? Jag funderar på små klistermärken som man målar i samma färg? Det är ju knappt 1 cm så det lär inte synas?

Såhär, handtag hade verkligen passat in på temat och det hade verkligen varit stilrent.

Dem rostfria knopparna går bra ihop med naturstenskivan och ugnen och är inte jättejobbigt att se på.

Dem svarta knopparna sticker ut, så är det ju, och då blir det mer som en inredningsdetalj som passar med spishällen och uttagen. Men då synd dem ju verkligen.

Om jag fick välja hade jag inte haft knoppar eller handtag. Jag vill ju ha klicklådor, men tydligen så finns det bara med luckor.

Ni var med och bestämde vilka sängbord vi skulle ha, så nu får ni work your magic och hjälpa oss igen!


Gillar

Kommentarer

Sadia
,
Hej! Vi har lådor med klick så det finns. Vi har köpt köket hos Marbodal, kolla med dem, eller de som tillverkade ert kök 😊