Mördarpass med J

Hallå pussgurkor,

Just nu är jag på väg hem till mina älsklingar från ett mördarpass med Jill. Vi körde på så bra idag och redan under passet började jag få träningsvärk i benen!? Hur är det ens möjligt? Jag ser INTE fram emot träningsvärken imorgon kan jag säga.
Jag tycker att jag börjar bli duktig på att få tillbaka kontakten med mina magmuskler efter graviditeten. Jag känner mig starkare och kan liksom hålla spänningen längre i magen nu. Thank you Jill.Vad gör ni idag!? Är ni taggade inför HELG!?

Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Husletande i mörkret

Hallå alla fina!

Idag började jag, H och A dagen med att äta nyårsbrunch hos mamma. Det var fantastiskt gott som vanligt.Efter att hängt hos mamma ett tag åkte H iväg till gymmet och jag åkte ut med inredningsproffset Hayat för att kolla på ett hus som jag och H haft ögonen för. Till våran förvåning stod killen med husets nycklar utanför och gav oss till och med en privat visning. Hur stora är oddsen för att något sådant ska hända?Hayat är verkligen världsbäst på det här med inredning, jag älskar hur hon inrett sin egna lägenhet. Är egentligen inte förvånad, hennes mamma är också bäst på det! Hennes hem är så drömmigt.

Det är så svårt att veta vilket hus som är rätt för en. Vi tittar på flera hus, här är ett av dem. Jag tycker det är rätt häftigt att det typ är ett glashus, vad tycker ni?


Gillar

Kommentarer