Monterat hans nya säng

Igår monterade vi upp As nya säng. Det var kul och när vi var klara var det äntligen dags för honom att sova i den.

Jag tänkte också att jag skulle sluta amma honom på nätterna så jag laddade upp med en nappflaska fylld med vatten, en tom nappflaska, en drickfärdig välling och en sax. Det här SKA gå.

- Han somnade i min famn vid 22:30 och då la jag ner honom i sängen.
- Vaknade 00:00, gav honom vatten. Han somnade om.
- Vaknade 02:00, supergrinig och ville komma upp. Klappade honom och sjöng för honom i typ 30 minuter tills han somnade.
- Vaknade 03:30, gav honom en flaska välling och han somnade om.
- Vaknade 07:00 och då hade jag fått mjölkstockning (inte van att inte amma på så lång tid) och då lyfte jag honom ur sin säng och ammade honom. Försökte lägga tillbaka honom och då vägrade han ligga kvar. Han grät och jag försökte trösta honom i ungefär 20 minuter tills jag plockade upp honom igen och då var han vaken och lekte fram tills halv 9.

Hur ser en natt ut för er? Jag tyckte det gick rätt bra för att vara första natten i sin nya säng. Kunde jag ha gjort något annorlunda tycker ni? Isf, vad!? Help me out. Jag tycker att han kunde ha fortsatt sova efter att jag ammat honom, är det för att jag lyfte honom ur sängen tror ni?

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
He!
min son är 4 månader och hittils har jag inte alls haft problem med sömnen speciellt på kvällarna. Jag både ammar och ger välling då jag känner att han inte alltid blir mätt.
har inte börjat med rutiner helt än då jag känner att han sover ganska lätt. Visst i land kam han vara grinih men det går över lätt. ett tips är att ge honom flaska inan han ska sova, för dom brukar bli ganska mätta på det. och så sover dom längre. igår sov min son från kl 9 till 4.30. Ammade honom o han brukar ju somna till direkt efter att han ätit. Sen vaknar han runt 7.30 äter o e vaken lite men då lämnar jag honom i sängen. Brukar prata med sig sjölv lite men sen så somnsr han om igen skjälv. Den kan det va olika alla bebisar e ju inte likadan. Men försök inte ts upp honom direkt på morgonen vänj honom att leks lite i sängen sen så kanske han somnar om själv 😊 lycka till!