Möblerar om

Hallå finisar,

Idag har vi haft en lugn dag hemma. Under tiden killarna var ute på förmiddagen passade jag på att montera ihop As lilla bokhylla. Det slutade med att jag fick ett minor utbrott haha. Jag var nästan helt klar, men såklart skulle benen till bokhyllan krångla och det slutade med att jag gav upp. Det ena benet är fortfarande ostadigt och råkade förstöra skruven. Oh well. 🤷🏻‍♀️

Jag möblerade om i hans rum ungefär 10 gånger. Egentligen tycker jag att bokhyllan ska stå mot väggen med träden. Men den täcker djuren då.Jag försökte också lägga den såhär, men det såg konstigt ut?Till slut fick jag fnatt och skruvade loss dörren till hans rum och ställde den bredvid sängen, såhär.Fast jag är fortfarande osäker. Jag blir tokig. Nä, såhär ska den stå ett tag och så får vi se om jag blir klokare och hittar någon annan lösning. Den passar ju verkligen in med resten av inredningen. Jag vill bara att den ska stå rätt. Ja, det finns annat att oroa sig över.

När vi är lediga upplever jag att det år svårt att underhålla A. Helst av allt vill han sitta framför en skärm, och så kan vi inte ha det. Så vi bakade en kaka efter att han hade varit ute, i hopp om att få honom på andra tankar. Jag brukar inte låta honom men hans attacker på oss när vi säger nej är inte trevliga. Han skriker, kastar saker och knuffar på våra ben. Vad gör man åt det? Jag vill att han ska förstå att nej betyder nej. Det är inte så att jag viker mig och ger honom det han vill. Ändå beter han sig på det viset och tror att jag när som helst ska sätta på tvn.Nu är vi hemma hos mamma och jag ska precis ta ett långt bad. Den enda me time jag kan njuta av. Gah så skönt!

Kram på er!

Gillar

Kommentarer