Mina topp 3 bästa dejter - Nr 1 på listan

Den bästa dejten jag någonsin varit på har jag inget datum eller bilder på haha. Typiskt. Det var i alla fall höst och jag hade tagit på mig två par leggins, en tjocktröja, min bruna duffel och en tjock mössa den kvällen. H hade messat tidigare och sagt att han ville visa mig en plats. Han plockade upp mig från OKQ8 macken och vi började mot den mystiska platsen som han inte ville berätta om. ”Du får se när vi kommer fram istället” sa han när jag nyfiket försökte luska fram vart vi skulle. När vi kom fram måste jag erkänna att det var en superskum väg och jag tänkte, ska vi verkligen gå här haha? Inget annat än skog syndes till, en liten smal brygga fanns men jag såg inget vatten.

Vi började följa bryggan och efter en 5 minuters promenad fick jag syn på det. Ett vackert litet fågeltorn. Mitt ute i ingenstans låg det. Bakom huset låg Fyrisån, det var så vackert. Jag tyckte att det såg ut som något ur en film, finns sådana här platser ens i Uppsala!?.

Vi klättrade upp och han bad mig titta mot ån medans han förberedde. Det var så lugnt och det ända som hördes var vattnet och fåglarna, och H som prasslade i bakgrunden.

När han var klar fick jag vända mig om. Han hade tänt ljus och placerat runt dem i hela tornet, tagit med en filt, varm o’boy och mina favoritkakor (betefool eller vad dem heter haha). Det var SÅ mysigt. Det var en helt perfekt dag och den bästa dejten jag varit på helt klart. Jag älskar omtänksamma handlingar. När ens partner verkligen tänker på dem små sakerna som gör en lycklig. Jag menar, vägen till mitt hjärta är helt klart genom min mage, att han tog med sig mina favoritkakor. Så himla gulligt. 😭 Vi var där i flera timmar och bara hade det mysigt, han, jag, fåglarna och kakorna. Fågeltornet blev snabbt vårat ställe och vi åkte dit många gånger och bara satt och lysnade på naturen.

Vi kallade vårat ställe för tornis, och det är så himla sjukt för när vi flyttade ihop till våran första lägenhet som vi bor i nu så såg vi att föreningen heter BRF Tornet. Vad är oddsen!? Jag älskar verkligen våran lägenhet, det känns lite sorgligt (men också spännande) att vi ska flytta snart om vi hittar något.

Jag hoppas ni gillade mina topp tre bästa dejter! Finns det andra listor som ni vill att jag ska skriva om? I veckan tänker jag tipsa er om presenter som ni kan köpa eller tillverka själva till eran partner på Alla Hjärtans Dag.

Gillar

Kommentarer

Hehe
,
Hej Wafa!

vad jag förstog från din tidigare blogg så kunde inte du och H vara ”öppna” med ert förhållande, särskilt i början, en del av oss tjejer med invandrar påbrå har såklart svårt att träffas eller dejta sin kille eller ens dejta överhuvudtaget. Skulle du kunna dela med dig av dina tiPS och erfarenheter? Hur länge dejtade du och H, hur berättade du tillslut för din familj att du träffar H osv? Jag tror att dina åsikter och tips är mycket viktiga för många tjejer!

Tack Wafa!
WafaWafai
WafaWafai,
Hej! Ja men precis. Åh ja det förstår jag verkligen, känner så mycket väl till det. Det är ju inte så himla lätt, speciellt inte om man har stränga föräldrar. Absolut, jag skriver ett inlägg om det nästa vecka där jag svarar på alla dina frågor. Tack snälla du ! ❤️
nouw.com/wafawafai