Mina topp 3 bästa dejer - nr 3 på listan

Jag har alltid varit påhittig när det kommer till utflykter, presenter, getaways osv. Jag är en hopplös romantiker och tror starkt på att det kan vara limmet som håller ihop förhållandet. Vissa kanske anser limmet vara något annat, som vänskap, lojalitet eller att man förstår varandra. Jag tycker att det är kärleken. Allt annat, i mitt huvud är inte tillräckligt för att vara kvar
med någon. Ni får gärna skriva om det finns något specifikt ni vill ha tips om men jag tänkte att jag skulle lista mina topp 3 bästa dejter med H.

Här kommer nummer 3 på listan.

3. 16 aug sommaren 2015, det var en solig dag och vi bestämde oss för att hyra kanot, köpa med oss en massa gott och paddla ut i Skarholmen. Det tog ett tag innan jag klurade ut hur man skulle paddla och jag skrek några gånger när jag trodde vi skulle åka in i olika föremål. När vi väl kom ut var det hur fint som helst. Vi hittade en privat brygga där vi parkerade kanoten, dukade upp våran picnic och låg och njöt. (Obs, man kanske inte ska ta över någons privata brygga som vi gjorde så gör inte det). Det var så mysigt verkligen. Vi hade med oss högtalare och låg och lyssnade på musik. Ibland lyssnade vi bara på vattnet. Jag tycker det är något med sjöar och hav som får en att se på livet med en uppskattande känsla. Som att man plötsligt inser att världen är så stor och att alla dem problemen vi själva skapar i själva fallet är små droppar i dessa hav, om ens det. Det är något magiskt med vatten tycker jag. Perfekt som mindfulness. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Det blev lite som en frågesport, jag minns att jag frågade honom hur han trodde våra liv skulle se ut om 5 år och då svarade han att vi skulle ha barn som liknade oss (mig it turns out haha) och bo i hus. 1 av 2 har vi checkat av, och vi har ett år på oss att checka av hus! Tror ni det sker nästa år? Anywho, jag glömde såklart min baddräkt, klantig som jag är, och jag blev så varm av att ligga och sola. H hoppade i, supernöjd med sina badshorts. Han verkade ha det så skönt och jag blev så avundsjuk på honom haha så jag hoppade i med kläderna på! Vattnet var helt perfekt och det kändes som att jag var 12 år igen. Efter att vi badat i ett par timmar paddlade vi tillbaka till kanotcentret och lämnade tillbaka kanoten. Sedan åkte vi hem till mamma som hade lagat världens buffé. Vet inte vad det är som händer med en när man badar, jag blir i alla fall vrålhungrig så maten satt verkligen där den skulle. En perfekt dag helt enkelt.Imorgon smäller det. Den första natten utan A. Jag är så nervös! Nu måste jag packa våra saker inför imorgon.

Godnatt med er!

Gillar

Kommentarer