Mina bästa tips just nu

Hallå finisar, igår sov vi hos mamma och MY GOD vad skönt det var att få sova själv i mitt flickerum. A fick sova med mamma och H i killarna rum. Det var lajf. Både jag och H har fått vänja oss vid sparkar, kullerbyttor och allt möjligt under natten när vi sover med A. Egentligen borde han sova i sin säng men våra grindar är inte uppe än och jag vågar inte låta honom vakna och vandra omkring själv under natten. Men snart är det dags igen. Grindarna ska upp för den här ryggen orkar inte mer. Jag är liksom 28 år snart och har redan problem med ryggen hehe.

Aja, idag kommer jag med massor med roliga shoppingtips. Det kommer paket nästan varje vecka hem till oss med sådant som fortfarande saknas, men ibland kommer annat också!

En Caia maskara (den nya), och Nanolash till mina trötta, korta fransar. Maskaran har jag inte hunnit testa än men jag har sett videos när tjejer applicerar maskaran och den verkar vara grym! Jag berättar hur den är när jag testat! Nanolash har jag haft förut och det är på riktigt magi. Jag vill inte göra fransförlängning för då blir mitt problem bara värre egentligen. Så nu tänker jag vårda dem och watch them babies grow like my plants. Och ja ni läste rätt, det har visat sig att dessa fingrar är gröna.
Kiss och bajs kalendern. Det här tipset fick jag från R och jag är helt såld. Jag tror mycket på att förbereda på barn på vad som komma skall. Vi har placerat en potta i toaletten och A har stenkoll på hur dem olika ljuden låter när man gör nummer 1 och 2. Det är riktigt roligt när han gör dem faktiskt. Vi har börjat förklara hur man gör och han har fått ha klistermärken på händerna en stund i några dagar nu, tanken är egentligen att man ska använda dem i sin lista men jag tänkte att det kunde vara en kul grej såhär innan vi börjar.Så himla roligt! Jag köpte också en bok och just att kissa och bajsa med samma karaktärer. Den tycker han är jätterolig och upprepar gärna ordet kissa 120 gånger när man läser.Ett annat tips jag har som jag faktiskt bloggade om tidigare är videkvistar, dem gör så mycket i ett hem. Jag blir glad varje gång jag kommer in till köket.Mitt sista och kanske bästa tips är nog Tacksamhetsdagboken. Den gör så mycket för psyket. Jag tror starkt på tankarnas kraft och vill bara ha positivitet runt mig. Genom att lyfta alla positiva saker som man faktiskt har att vara tacksam över så får man bättre inställning till i princip allt. Den är helt klart en bra investering för dig själv. Köp den!


Gillar

Kommentarer