Mina bästa alkoholfria val

Hallå pussgurkor,

Jag hoppas ni haft en fin dag odag. Jag och lilla A har skurat rent altanen när det spöregnade, perfekt då jag hade gjort ett tidigare försök med såpa ett par dagar tidigare. Dock var det så smutsigt att det blev avtryck från våra fötter som torkade in. Så nu passade vi på att skrubba bort det sista smutset. Jag väntar på att det ska torka ordentligt men resultatet ser ut att bli fint!

Jag har alltid älskat vinglas, mina fina Iittala vitvinsglas behöver jag ju fylla med gott inehåll då och då så jag har faktiskt testat en hel del alkoholfria vita viner. Jag har hittat tre favoriter som jag tänkte dela med er, när ni vill lyxa till det lite extra eller ha något dricka till maten, typ fisk! Mmm.

Min number one har inte bara en snygg flaska men smakar otroligt fräscht. I give to you, Goda bubblor.


Number two är denna urläckra flaskan från Odd Bird, tidigare Richard Juhlin? Om jag minns rätt men så är det nog.

Sist men absolut inte minst är mitt första alkoholfria val som jag upptäckte för ungefär fem år sedan. Fortfarande på min topp tre lista. Barrels and Drums.
Strax ska jag göra klart min andra spackeltavla och när den torkat är det dags att hänga upp mina konstverk ovanför soffan i vardagsrummet. Can't wait!

Vad gör ni ikväll?

Kram på er!

Gillar

Kommentarer