Min första date sen Corona

Hallå pussgurkor,

Idag har jag och H varit på den första dejten sedan Covid-19 epidemin började. Det känns verkligen som en evighet sedan. Jag har varit så peppad, kan inte ens minnas sist jag lockade håret innan ikväll. Då har det liksom gått lite för långt.

Vi lämnade av A till mamma och åkte till en av våra favoritrestauranger, Frenchi. Det var lika gott som alltid och vi fick ett jättebra bord med perfekt mängd sol.


Vill ni ha tips på vad ni ska beställa så kommer dem 3 bästa rätterna här: Rispapper rullarna med krispiga räkor och friterade räkor till förrätt, och laxen till huvudrätt! Tacka mig senare.

Så himla mysigt att få komma ut bara han och jag, det var också längesen. Just nu är jag inne på att göra annorlunda och testa något nytt i vårat förhållande. Det känns pirrigt och bra! Som när vi var nykära. Jag är alltid inne och läser på studier som handlar om just relationer. Jag är nyfiken på vad som får ett förhållande att fungera och experimenterar gärna för att det ska bli så bra som möjligt. Just nu fokuserar jag på att ge H den bekräftelsen han förtjänar, det har jag läst ska få ens partner att känna sig viktig och älskad, och det vill jag ju verkligen att han ska göra. I veckan ska jag ta och klicka hem en bok som jag tycker verkar spännande, Relationsbibeln.Visst verkar den bra? Måste klicka hem den snart. Min outfit snodde jag för övrigt från syrrans garderob. Älskar klänningen. Helt perfekt för en dejt. Jag gillar att klä mig i romantiska plagg när vi hittar på något han och jag bara.


Imorgon blir det grill i vanlig ordning och mys med S och A.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer