Min babyshower

Hallå alla fina,

Just nu ligger jag i sängen och försöker sova. Har försökt ett tag, det går inte så bra och jag känner hur min ångest börjar bubbla upp och jag känner mig rätt yr. Därför tänkte jag att jag skulle gå genom bilderna från min babyshower. Det gör mig alltid glad och är ett perfekt sätt att komma bort från ångesten en stund.

Jag älskade verkligen min babyshower. Kontrollfreak som jag är så krävde jag att få vara med och planera. Jag gillar inte överraskningar, tycker om att veta vad som ska hända och när.

Jag samlade inspo på Pinterest rätt länge innan jag fick en klar bild i huvudet på hur jag ville att resultatet skulle bli. Pinterest är verkligen bäst för all sorts inspo.


Jag får ALLTID frågor om min babyshower så här kommer svar på det mesta som ni brukar undra över.

Glamteam:

Drömmiga naglar - Pink Orchid
Sexiga fransar - Sandra Lak
Tropisk bränna (spraytan) - Mimmis salong
Smink - Min fantastiskt duktiga syster

Dessertbordet:

Trevåningstårta, cupcakes och cakepops - Bakdrottningen Lena Abou Naja
Blåbärstårta - MAMMA ❤️
Exotiska fruktfat - Citygross och Coop. Dem har alla möjliga ovanliga frukter. Jag hade mango, blåbär, drakfrukt, papaya, stjärnfrukt och ananas.
Pannacotta - Sandra Lak
Tornen bredvid blommorna - frigolittorn som vi fäste vaniljbullar, vita rosor och havtorn på med hjälp av tandpetare. Så himla gott OCH fotovänligt.
Minichoklad - Superhäftig idé som jag fick av min svägerska. Köpte minimarabou som Dalila sedan fick slå in i foliepapper. Efter att ha slagit in det i foliepapper först för att slippa kladd valde jag ett guld presentpapper och superfina klistermärken att slå in i och ha på från www.myperfectday.se

Blommorna kom från Blomsterhallen i Gränbystaden. Jag valde vita buketter med en blå blomma för att det skulle se enhetligt ut på bordet. På trälådorna hade jag fyra stora vita blommor för att fylla ut. Ville att bordet skulle se maffigt ut.

Pynt, ställningar och vaser:

”Vaserna” är egentligen glasburkar som jag har pasta, ris, mjöl mm i hemma hos mig. Tömte dem och tog med till blomsteraffären där floristen fick pimpa till dem med buketter.
Tårtfaten och brickorna köpte jag på Ikea och resten fick jag låna från min svägerska A. Hon är en livräddare.
All pynt kom från www.myperfectday.se

Min fantastiskt söta klänning hittade jag verkligen i sista sekunden på Rådhuset från märket GANNI.

Finns det något jag inte svarat på!? Lämna då en kommentar så svarar jag så fort jag bara kan.

Kram på er och godnatt, jag mår mycket bättre nu!


Gillar

Kommentarer