Min älskling fyller 1!

Min älskade lilla Adam. Idag är det din dag, du fyller 1 år. Din första födelsedag. För mig är det overkligt. Overkligt att det bara gått ett år när jag känner med hela min kropp och själ att du funnits med mig för alltid. Du har alltid varit min son, och jag alltid din mamma.

Det finns inget mer självklart än dig och det finns ingen kärlek större än denna, min älskade lilla kille. För dig tänker jag göra allt och lite till, för dig tänker jag vara bäst.

Jag längtar tills du får läsa alla mina kärleksförklaringar till dig, tills du kan förstå, bara hur mycket jag älskar dig. När du kom för ett år sedan, och stal våra hjärtan blev det så tydligt för mig, att meningen med mitt liv var du, att det var menat att just jag skulle bli din mamma.

Du är värd så mycket lilla Adam, du är allt.

Jag oroar mig över dig varenda vakna sekund och tanken att något skulle hända dig slår mig många gånger under en dag. Vad skulle jag göra då, hur skulle jag reagera? Du kommer uppleva så mycket under ditt liv, både bra och dåliga saker och jag önskar att jag kunde skydda dig från allt ont i världen. Sedan kommer jag på, att du också måste få leva, och att jag måste låta dig få göra det.

Jag vill att du blir en stark människa, bestämd, modig, ärlig och rättvis. Jag vill vägleda dig genom livet och finnas där för dig för alltid.

Jag vill också slutligen tacka dig lilla Adam, för att just jag fick bli din mamma. Tack, för att du visat mig en kärlek som inte är lik någon annan kärlek.Tack Allah, för att jag fick bli mamma till världens finaste lilla pojke. Alhamdulillah. För allt.


Gillar

Kommentarer