Middag på en torsdag som känns som en fredag

Hallå finisar,

Idag har vi haft D, P och R hemma hos oss på middag. Jag gjorde något som är jäkligt risky egentligen, att testa nya recept när man bjudit hem någon till sig är väl kanske inte den bästa idén egebtligen. Men jag vågade nästan vara säker på att det skulle bli bra. Jag följde nämligen ett recept på asiatisk lax från Jennie Walldén. Nudlarna fick jag inspo ifrån Zeinas kitchen och freestylade lite själv smaksättningar.

Recept på laxen : https://www.koket.se/lax-i-ugn-med-sojastekt-broccoli

Recept på nudlarna: https://zeinaskitchen.se/nudlar-pa-30-min/

Till efterrätt serverade jag Nutella pizza! Jag är ett stort fan av efterrätter som man kan slänga ihop på max 10 minuter. Jag tänker att när man stått och lagat hela mål så är man inte supersugen på att stå länge till, så det här blev helt perfekt som avslut, och mycket uppskattat av gästerna!

Jag köpte en vanlig rund pizzadeg som jag gräddade i ugnen i 10 min. På med nutella, färska bär och florsocker and you're done! För extra fint upplägg kan man garnera med citronmelis, det hade jag inte hemma, men nästa gång så!Det är så himla kul att laga mat tycker jag, speciellt när det blir så gott, det här tänker jag definitivt laga igen. Nu tänker jag lägga mig ner och njuta av att det fortfarande är så ljust ute. Imorgon blir det dejt med hubby och vi är barnfria några timmar! Det ska bli mysigt. Vi måste planera kommande veckas utflykter nu när det ska bli så fint väder.

Har ni haft en fin kväll?

Gillar

Kommentarer