Middag och mys

Middagen igår var så god. Den lagades med ingredienser från lokala gårdar. Vi fick eldost, potatissallad, bröd, dipp, sallad och massor med gott. Som en vegetarisk plocktallrik med supersmarriga komponenter.Det serverades i en picnickorg som vi sedan dukade fram.Till efterrätt blev det mascarpone med jordgubbar och kaksmul. Med nyplockade jordgubbar. Helt underbart god.Efter middagen låg vi och vilade en stund med fågelkvitter som bakgrundsljud. När vi vaknat upp hade dem värmt upp bastun till oss och det var som bäddat för ett dopp när vi hade en brygga helt för oss själva.
På kvällen tyckte jag det var lite läskigt måste jag erkänna. Att sova ute i ett tält med massa vilda djur hehe, men det gick bra! Jag vaknade upp en gång och skrämde iväg något. 😂 Not sure what it was. Men det gick bra! Jag är stolt över mig själv.

Nu väntar vi in frukosten och efter det åker vi tillbaka till Uppsala och till våra älsklingar. Mamma och Adam. Som jag saknat dem. Adam ska få massor med presenter EFTER att jag pussat och kramat ihjäl honom. Jag tänker aldrig vara borta från honom såhär länge igen. Det har varit hur bra som helst, men nästa gång får han hänga med och då anpassar vi stoppen för honom med. Då kan han förhoppningsvis prata flytande och vara med mycket mer. Vi ska också se till att hitta på massa kul nu under sommarlovet för honom. På lördag blir det i alla fall en tripp till Fyrishov för honom och H. Jag har ett par samarbeten på förmiddagen som behöver fixas, och efter det ska jag antingen åka dit eller vänta in dem hemma. Vi får se hur mycket lilla A orkar leka. Han verkar ha haft det så bra hos mamma och hon har varit världens bästa som uppdaterat mig och visat både klipp och bilder på honom under tiden vi varit borta.

Jag är så glad att vi fick den här tiden för oss själva jag och H. Man tror inte det är möjligt att komma varandra närmare efter många år tillsammans, 8 för att vara exakt. Men jag är så glad att vi ändå hittar sätt som för oss närmare varandra, till exempel det här äventyret. Det finns ingen annan jag hade velat göra den här resan med. Min älskade bästa H. Tack för att jag får vara din och för att du gör allt för att vi ska ha det bra tillsammans. Jag kommer aldrig att glömma den här semestern. Jag är så så tacksam. Alhamdulillah. ❤️

Gillar

Kommentarer