Mattornas Rolls Royce

God morgon finisar!

I skrivandes stund ligger A på min vänstra arm som domnat bort helt, och H bredvid och sover. Jag är rätt förvånad över att dem sovit så länge. Vi går upp innan 8 nästan varje morgon. Sömntutor.

Under tiden så plockar jag gärna fram telefonen och kolla heminredning. Jag använder inte telefonen framför A och känner mig som en tjuv som smyger omkring med den så fort han inte är med. 🙈

Jag har i alla fall kollat inspo till allrummet på övervåningen. Här uppe vill jag att det är mer avslappnad vibe och mer "häng och slappa" vänligt. Lite bohemiskt nästan. Det här är mer vårat space och jag vill att det ska kännas som en drömmig liten getaway när man hänger här uppe.

Här kommer bohemian inspo for y'all!Jag bestämde mig för att beställa drömmattan. En fluffig flokati matta med ull från frigående får i Nya Zeeland. Jag menar, kolla bara på den! Jag är KÄR! Längtar tills jag kan gosa in mina tår i denna som beskrivs som mattornas Rolls Royce. Det låter inte så dumt va!?Jag känner att inredning är värt att spendera pengar på, även om det är mycket. Jag och H dricker inte, röker inte, festar inte, reser inte ofta och kan istället lägga ner dessa pengar på våra intressen som är inredning och god mat! Vad lägger ni mest pengar på!?

När killarna vaknar till blir det frukost.

Hoppas ni får en finfin dag,KRAM!

Gillar

Kommentarer