Måndag

Hallåj finisar,

Jag ligger här med värk i buken not knowing what it is. Det känns som mensvärk upphöjt i 10 men det gör även ont i ryggen och det strålar ner mot mina ben. För två år sen hade jag troligtvis suttit uppe hela natten och googlat på olika symptom och sjukdomar. Jag hade säkert åkt in till akutmottagningen, och hamnat på psykakuten som jag gjort många gånger förut.

Jag är så stolt över mig själv, vilken resa jag gjort. Då och nu. Pretty remarkable.

Idag har jag ätit frukost till lunch because I can och jag har grillat kycklingspett i ugnen. Rätt fiffigt med grillfunktion, den måste jag börja använda oftare.Sängen har varit min bästa vän idag. Jag har tänt mitt WoodWick ljus och slumrat till till ljudet av den sprakande veken. Så himla mysigt.När jag är själv blir jag extra känslig. Eller liksom, alla mina känslor får utlopp på ett sätt som aldrig sker när jag är bland folk. Dem enda som jag beklagar mig till i livet är min mamma och syster. Jag är som sagt allergisk mot klagomål och negativitet men när jag behöver spy galla över en situation så är det dem jag vänder mig till.

Anywho, apropå att få utlopp för sina känslor, idag tittade jag klart på Mia Skäringers No More fucks to give. Jag har svårt att koncentrera mig längre stunder dessa dagar så jag behövde dela upp showen på Netflix på tre gånger för att hänga med, och my God, när musikvideon hon gjort som by the way är en sjukt bra låt dök upp, så började jag storböla. Alltså på riktigt cried my heart out. Det var nog en blandning av att vara stolt över systerskapet i videon men också över allt det jobbiga hon pratade om. Om vilka situationer kvinnor är med om. Jag bara grät och grät. And then I pulled myself together. Och nu är jag helt slut, egentligen ganska oklart varför jag delar med mig av detta men det är en berg och dalbana att lida av ångest, hälsoångest och vara hjärntrött. Och få livspusslet att gå ihop. Vissa dagar är hur bra som helst och jag känner mig stolt som en tupp och andra dagar är så dåliga att jag bara vill krypa ner i en säng i ett mörkt rum och bara vara ifred.

Mitt hem är min trygga punkt och jag vill att varje del och vrå ska kännas mysig och inbjudande. Det är här jag ska vara och här jag ska bo i många år framöver. Bara en sån grej som att tända ljus innan man ska lägga sig en stund. Det ger mig ro i själen. En meditation på det and I'm ready for bed. Imorgon är en ny dag, och jag bestämmer redan nu att den kommer bli bättre än idag.Kram,

W

Gillar

Kommentarer

Thessies
Thessies,

Du är så fin och jag är tacksam för att du delar med dig av dina känslor ❤️ Du skriver på ett så målande sätt och man liksom bjuds in i din värld i din blogg. Så fint ❤️

nouw.com/thessies
WafaWafai
WafaWafai,

Finaste Thessie! Tack! ❤️❤️❤️

nouw.com/wafawafai