Lyxig hudvårdsrutin med äkta guld

Hallå alla fina!

Hoppas ni mår strålande denna kväll. Själv mår jag toppen då jag lyckats få A att somna redan vid 21:00. Mitt mål är 20:00 alla dagar men det har inte hänt än. Det funkar typ två dagar sen blir det kaos igen haha. Men jag tycker att jag fått in en liten rutin nu med bad och sångstund innan det är dags att lägga sig.

När han väl somnade passade jag på att lyxa till det ordentligt med en liten spakväll. Jag duschade varmt och hade i en inpackning i håret från Loréal. Det behövdes nu när kylan är här och håret alltid är fyllt av tovor.

Hudvårdsrutinen var top notch med äkta guld i masken och exklusiva produkter i rengöringen. Tänkte dela med mig av den till er!

Började med att rengöra ansiktet från fett, smuts och rester från smink. Jag använder först HY-ÖLen från Babor som löser upp det jag nämnde som jag masserar in ca en minut i ansiktet och använder sedan active hydro base för att lyfta oljan och lösa upp allt som inte ska vara på fejset. Sedan sköljer jag ansiktet. För att massera ansiktet samtidigt och aktivera blodcirkulationen samt att rengöringen blir mycket mer effektiv använder jag min älskade Foreo bebis. Den är bäst och man märker verkligen skillnaden med och utan den.


Redan där känner jag mig superlen och ren i ansiktet, men då detta är spanight så steppar vi upp gamet. Efter att jag torkat ansiktet har jag på en nose patch från TONY MOLY som tar bort porer. Den bästa om ni frågar mig. Finns att köpa på Sephora. Därefter tvättar jag bort rester från näsan och efter det är det dags för den exklusiva ansiktsmasken som innehåller äkta guld. Jepp, you heard me. A somnade klockan 21:00, så ni förstår, I’m worth it. Denna produkt var en toppsäljare på Sephora när jag jobbade där som brynexpert. Den torkar in i ansiktet och man drar av den utan att det gör ont och den tar med sig gammal hud och orenheter. Jag älskar den.

När jag pillat bort masken masserar jag huden en sista gång med min Foreo baby och avslutar med en återfuktande ampull från Babor. Tänk typ, 10 gånger starkare än din nattkräm och fukt som går rakt in i din rena fina hy. Mitt ansikte är lenare än As lilla babyrumpa och jag känner mig som en ny människa! Så skönt att jag fick unna mig en kväll av lyx. Det behövdes.


Nu ska jag dricka en varm chai latte och bara njuta innan jag går in och lägger mig. Undra hur A kommer sova inatt? Jag uppdaterar er.

PUSS

Gillar

Kommentarer