Lycka är att gå på en dejt på torsdag

Hallå finisar,

Idag ska jag och H på dejt på våran favvorestaurang, Un Poco. Det vattnas i munnen bara jag tänker på buffelmozarellan, my god. Det finns så mycket gott att välja bland där. Tryffelpastan är ett måste, men också den friterade mozarellan!

Den senaste tiden har jag och H varit ovänner ofta. Vi är båda trötta och livet ser ut som ett ekorrhjul, Man gör samma sak varje dag och resultatet för oss är att vi blir bittra. Eller så är det i alla fall för mig. Jag är egentligen inte gjort för att bara jobba, komma hem och sova, och sedan samma sak igen nästa dag. Det måste hända grejer för mig. Jag vill uppleva nya saker, utvecklas och omge mig med människor som har samma positiva tänk som jag.

Jag tror det är samma för H, och just med honom så vet jag att han skulle vilja komma bort till solen och värmen. Det har varit mörkt och grått länge. Vi har också varit stressade med huset, och det blir ofta så att vi irriterar oss över hur ansvarsfördelningen ska se ut hemma. Ja hur man får ihop livet helt enkelt. Det blir inte enklare men en liten människa som kräver uppmärksamhet hela tiden heller.

Nyckeln för att bryta detta är först och främst att prata med varandra, det har vi varit dåliga på. Men något som känns skönt är att jag vet att H vill vara med mig. Och han vet att jag vill vara med honom. Då hittar man sätt för att få det att funka, varken jag eller H är långsinta och något så enkelt som en dejt är oftast det som krävs för att det ska bli bättre. Han gör mig galen ibland, men jag kan inte och jag vill inte leva utan honom. Därför jobbar jag på det han irriterar sig på och vice versa.

Något jag är extremt tacksam över är att vi kan få avlastning. Som nu, mamma ska ha A så att jag och H kan åka iväg på en romantisk middag, och på en torsdag dessutom? Alhamdulillah för allting.


Gillar

Kommentarer