Lugnande sms från läraren

Hello darlings,

Idag fick jag gå iväg från förskolan vid kl 10 för att A ska vänja sig att vara där själv med pedagogerna. Igår fick jag gå utan att han märkte det men idag var det dags att säga hej då till honom för att han skulle förstå. Så fort jag berättat klart att jag skulle iväg började han störtgråta. Jag försökte vara en samarbetande förälder och gick snabbt ut för att inte det skulle bli ett långdraget adjö. På väg ut märkte dem nog att jag blev väldigt stressad och försäkrade mig att dem skulle höra av sig om han inte blev tyst.

Jag var på Ica och handlade en sväng och kom hem och stekte vegokorv. H har varit sugen på det ett tag så idag blir det korv hemma hos oss!

Efter cirka 30 minuter fick jag ett sms av en av lärarna som jag tror A klickat bra med (han går till henne när han vill bli tröstad).


Sånt här gör mig verkligen lycklig i själen. Att jag får ett sms med uppdatering samt att han bara var sådär ledsen en liten stund. Så att man kan slappna av här hemma och inte känns sig som en ond häxa. 😂 Något dramatisk med mina ordval i
I know.

Jag har precis fått ett till sms från Postnord att min posters har kommit från Fotografiska. Dem ska upp i gästrummet. Jag behöver köpa till två svarta ramar, sen kan vi nog hänga upp dem! Mattan blev jättefin i sovrummet. 149 spänn pröjsa vi för den. Det var inte dåligt! Tack J för tips!


Gästrummet ska någon i momsquad få inviga, hela gänget kommer över och barnen ska få ha sitt första pyjamasparty. Det ser jag så mycket fram emot!

Ni ska jag plocka undan lite!

Kram på er.

Gillar

Kommentarer