Lill-lördag

Ikväll har vi varit och ätit på Crepaway, en restaurang som ligger bredvid vårat hotell. Det som är sjukt bra med detta hotell är att det ligger bra till, och allt är rätt nära. Det är skönt, man vill inte fastna i trafiken utan AC mitt under dagen när det är som varmast med en taxichaufför som diskuterar domedagen. Svaret är ja, vi har varit med om det.

Kycklingen var i alla fall to die for, och salladen superfräsch! Vi valde båda en sommardrink var och min var en vattenmelonslemonad! Det måste jag testa att göra själv när jag kommer hem, den var så god.Vägen hem spenderades såhär. En bestämd A med den där jäkla vagnen som han måste dra på sitt sätt. Folk kör som galningar här så man är sjukt stressad när A inte sitter i vagnen, vi går på varsin sida för att se till att han är säker.Vi gick förbi ett galleri och jag tyckte den här tavlan var så vacker. Kvinnan i tavlan tror jag har varit med om så många äventyr som hon kan berätta om tror jag. Jag undrar vem hon är.


Gillar

Kommentarer

Mersa
,
Skulle du rekommendera Beirut som resemål? För en som inte pratar arabiska 🤣
WafaWafai
WafaWafai,
Absolut! Jag är själv chockad över hur mycket kul det finns här att hitta på. Alla talar engelska också och det finns mycket turister här. Maten är den godaste! Så värt ett besök!
nouw.com/wafawafai