Last night

Hallå finisar,

Igår var Z hemma hos oss, vi åt sushi tillsammans och lekte med lilla A, det var hur mysigt som helst. Som vi saknat henne! Tusen tack för presenterna min älskling!När vi hämtade A fick vi också ta med hans första pyssel hem. Ett sött litet hjärta som han klistrat paljetter på. 😭 Hans lärare sa att han satt i säkert en halvtimme och höll på och klistrade paljetterna. Det här är det sötaste jag sett. Jag inser att jag låter som en av dem här mammorna som tycker att exakt allt deras ungar gör är gulligt. Men det är ju det! Haha. Jag kanske växer ur den här fasen någon gång. Eller inte.Han var så stolt över det han gjort och pekade och ville visa mig sitt hjärta.

På tal om något helt annat så kommer jag med världens bästa tips för tovigt hår. Jag vet inte om jag berättat det här tidigare men förut tog det minst 20 minuter för mig att reda ut håret. Det ser ut som ett fågelbo efter varje dusch även fast jag brukade borsta det precis innan jag började duscha.

TILLS mina vänner, jag fick den här borsten av T som ligger bakom Nanoplastia_Stockholm

Nu tar det på riktigt max 1-2 minuter att borsta håret. Jag har aldrig någonsin varit såhär nöjd med en hårprodukt! Vilken räddning. Den finns att köpa på www.parfym.se för 129 kr. Är så himla tacksam för detta tips som sparat mig så mycket tid och smärta. Det gör inte ens ont att borsta längre! It's a lifesaver helt enkelt.


Gillar

Kommentarer