Laserbehandling hos Care By N

Hallå finisar,

idag påbörjade jag min resa till att bli hårfri i samarbete med Care By N. Jag kände mig så avslappnad och trygg i hennes sällskap. Hon är trevlig och jordnära, och hennes behandlingsrum kan vara det mysigaste ever. Jag älskar hela den byggnaden. Helt perfekt location.

Vi behandlade hela ben, armar, armhålor, nacke, fiffi, tår och överläpp.

Jag trodde jag var den enda med hår på tårna men tydligen är det rätt vanligt. Jag har alltid trott att min kropp är annorlunda och att det växer hår på konstiga ställen där det inte finnas hår egentligen. För många år sedan var det väldigt besvärligt för mig. Men vi diskuterade det att när man blir äldre med åren, så inser man att man inte alls behöver skämmas.

Behandlingen tog ungefär en timme och gjorde inte alls ont. På vissa ställen stack det till lite men det vänjde man sig vid fort. En otrolig skillnad från andra laser sorter jag testat förut.Hennes erbjudande går ut om ett par månader, så passa på att boka nu när man får ta del av en sjuk rabatt! Boka och betala för 6 tillfällen och få hela 60% rabatt på totalbeloppet. Följ henne också på IG: CarebyNUppsala för att ta del av information och annat kul.

Kram på er.

Gillar

Kommentarer