Lameller från Tibrings

Hallå finisar!

Imorse vaknade jag upp och beundrade mitt kök. Alltså, jag älskar det så mycket! Jag tycker färgerna är så lugnande och går så bra ihop. Och det är så himla skönt med ett hem som man är nöjd med. Jag har pratat om det förut, men ni vet ju om att vi var sjukt missnöjda med den egna inredningen som vi hade i våran förra lägenhet. Det var så mycket färger all over the place och möbler som inte gick ihop med varandra.Hur fina är lamellerna!? Jag är så glad över Js val av kulör. En varm, mörkbrun nyans som passar så fint ihop med färgen på köksluckorna.

För övrigt så har jag sett att Ellos har fått in mycket fint. Jag behöver fortfarande en matta till allrummet och jag funderar på att klicka hem ett par från dem och testa ut.

Senare blir det möte med S och E. Det ska bli spännande! Jag uppdaterar er pussgurkor!

Kram på er.

Gillar

Kommentarer

Nora Aktad
,
Vad fin färg på köket, vem anlitade ni för måla ett helt kök? Känns omöjligt att måla utan att montera ned ett kök. Var köket helt nytt innan eller behövdes det vårdas?
WafaWafai
WafaWafai,
Tack snälla! Vi anlita två olika, en som kom och sprayade det som satt fast. Vissa delar gick inte att montera ner då fick en person vi känner som jobbar med det göra det på plats. luckorna fick vi montera ner och och lämna på Uppsala Kök och Lack.

Köket var helt nytt och vi behövde inte göra något innan, dem skötte det åt oss. Det var rätt bökigt ett tag men helt klart värt! Tycker absolut att det är en bra investering, man mår så himla mycket bättre när man är nöjd hemma. 😂👏🏼
nouw.com/wafawafai