Kalas hos bästisen

Hallå finisar,

Idag har vi varit på kalas hemma hos bästisen Arian. Det var så kul och jag är extra lycklig för att A faktiskt lekte med barnen och var glad under hela besöket. Förutom när han försökte sno Arians presenter då.

Jag har ju varit orolig tidigare när A träffat andra barn för att jag vet att han tycker det är jobbigt och leker oftast själv. Men idag var det en sådan skillnad på honom, och jag skulle vilja påstå att det kan vara så att det har spelat stor roll att han börjat på förskolan. Han var glad, lekte med dem andra och vågade ta för sig. Mitt mammahjärta smälter. Min älskade lilla kille.

S hade lagat tonfisksallad, pannkakor och bjöd på massor med gott till efterrätt. Jag fick också inflyttningspresenter från henne och O. Så himla snällt, och så kul att jag fick något som jag faktiskt önskat mig men inte sagt högt framför någon. Zeinas Kitchen veggobok! Den och den andra boken ska få stå så fint på våra kökshyllor när vi väl får upp dem. Tusen tack S och O!

Allt var så himla fint och mysigt, så rolig dag idag! Jag dokumenterar flitigt som alltid så här får ni ett gäng bilder att kika på!
Grattis på födelsedagen lilla älsklingen, jag längtar tills jag får visa dig och A dem här bilderna när ni blir stora killar! ❤️

Gillar

Kommentarer

Safi ,
Tack för att ni kom
idag. Vi älskar er!!
www.safiis.blogg.se
WafaWafai
WafaWafai,
Tack själv så fint! Love you! ❤️
nouw.com/wafawafai