Kaffelektion med superbaristan

Hallå finisar,

Idag har jag haft kaffelektion med E. Den där tjejen slutar aldrig förvåna mig. Hon har varit chef på Espresso House för er som inte visste det och idag har jag lärt mig allt som är värt att veta om att skumma mjölk, göra en god kaffe OCH jag har dessutom hittat en kaffedryck som jag tycker är god!

Jag dricker egentligen inte kaffe men har velat lära mig att göra för att kunna göra god kaffe till H och gäster. Men plötsligt händer det! Jag är från och med idag en Dirty Chai drinker. Det är helt enkelt en chai latte med en enkelshot espresso i. Så sjukt gott var det! Tänk att jag inte visste om att denna dryck fanns tidigare!?Vi tränade också på att göra hjärtan, för mig gick det väl sådär, men kolla här då!? Det här söta lilla hjärtat fick E till, jag tyckte det var supergulligt.

Till kaffet åt vi goda bakelser från Ica Kvantums bageri i Gränbystaden. Jag älskar att kunna bjuda gäster på något gott och det här var verkligen something else. Jag älskar deras bakelser, dem är så himla goda. Min favorit var helt klart hallonbägaren, den har jag ätit många gånger förut, men allt annat var också gott!Hon tog också så mycket fina bilder på A och vårat hem. Jag vill inte visa allt på en gång men den här underbara bilden på A kan jag inte hålla mig från att posta. Mitt älskade lilla hjärta. Han har blivit en liten pojke! Hur fin får man vara egentligen? 😭Nu blir det snart läggdags for grandma, jag är helt slut! Hoppas ni haft en fin dag,

Kram på er!

Gillar

Kommentarer