Jumpsuiten, här för att stanna

Hallå finisar,

Hur går det för er i värmen? Jag försöker bli brun men det är liksom mission impossible. Jag blir röd, sen blir jag vit igen. Vet inte ens varför jag försöker längre. 😂

Istället nu så kikar jag på snygga jumpsuits. Sådana som är skönast att ha på sig på sommaren. Tills man behöver kissa, då är det inte lika roligt längre. Men men, vill man vara fin så.

Älskar att dem går att ha i alla tillfällen, för det plagget kan verkligen vara chill och underklätt, eller så kan det vara stilrent och elegant. Jag visar fem exempel nedanför.

Först ut, denna blåa jumpsuit. Jag älskar mjukt jeanstyg. Avslappnad och helt underbar i färgen. Här kan man också välja hur mycket hud man vill visa, det älskar jag, jag hade dock kört en lös vit t-shirt till denna.Ännu en avslappnad look.Älskar denna, passar perfekt till en fin middag, fest eller bröllop. Modellen är för övrigt den snyggaste tjejen ever. Vill ha allt hon bäst och gör reklam för.Älskar färgkombinationerna vitt och marinblått. Det är läckert.Här har vi vinnaren, som är ett säkert kort på festen. Komplimangerna kommer välla in, det lovar jag er. Så snygg är den!

Alla jumpsuits kommer från Zara.


Gillar

Kommentarer