Jasså du, Stefan Löfven?

Jahaja hörrni, lite sent ute känner jag men absolut bättre sent än aldrig i det här fallet. Gymnasieskolor har blivit rekommenderade att inte ha undervisning i lokalerna. Jag hoppas att grundskolor hoppar på det tåget snart.

Till alla puckon som fortsätter hamstra toalettpapper, ris och pasta. Take. A. Chillpill. Det kommer inte ta slut. Butikerna beställer in 10 gånger mer än dem brukar och det är inget fel på tillverkningen. Det kommer komma mer.

Här kommer ett mycket bra klipp som förklarar detta på en enkel nivå. Det är inte rocket science, så även ni som har ett lager av toalettpapper kommer förstå.I brist på annat så fixar jag hemma, flyttar omkring växter och annat. Växten som stog i tvättrummet fick flytta ut till fönstret vid matplatsen, och ljusstakarna som blev över fick stå i fönstret bredvid tills J tar hand om dem.I gästrummet har jag också plockat undan idag, det känns skönt att tavlorna äntligen är uppe, nu börjar det bli rätt mysigt där inne.Don't mind stegen though, den ska tillbaka till grannen!

På tal om något helt annat så längtar jag tills Coronaviruset bara är ett minne blott för att kunna gå och äta ute på restaurangen jorden är blå som en apelsin. Japp det är namnet. 😂 Det här ser ju hur gott ut som helst!?När A låg och sov hann jag också med detta. Fyllda dadlar med jordnötssmör och havssalt. Tips från min granne M. Så sjukt gott, det smakar typ Snickers. Så gott att A trodde det var choklad. När man fyllt dem förvarar man dem i frysen, då blir dem alldeles sega som fudge typ. SJUKT GOTT! Testa det nästa gång ni är sötsugna!Nu ska jag fortsätta min jakt på en fönsterlampa på övervåningen i hallen. Jag är lite kär i den här från Global Lighting just nu. Hur fin!?Hörs imorn,

Kram på er!

Gillar

Kommentarer