JAG ÖVERLEVDE!

JAG ÖVERLEVDE!

Jag är så himla lycklig över att vara hemma igen, mest för att den värsta ångesten är över och för att jag överlevde flygresan hem.

För mig, i min hjärna var den här flygresan hem en nära döden upplevelse. Men jag gjorde det, pch har aldrig varit så tacksam över livet. Jag är ledsen över att A fått se mig såhär men men tiden hoppas jag att blir starkare och grejjar det bättre än jag gjorde igår. Han kommer inte komma ihåg det, är det jag tröstar mig själv med.

Nu är jag i alla fall hur peppad som helst på livet. Jag har fått uppleva en sjukt rolig semester, träffat människor jag älskar och tycker om, ätit sjukt god mat och överlevt 2 flygresor.

Imorgon börjar jag jobba igen och det är jag också pepp på, jag har så mycket att se fram emot i höst och börjar redan imorgon preppa inför min första föreläsning. Datum för när den komma äga rum kommer ut imorn så stay tuned! Jag har lite att checka av med agenten innan.

Idag är det också EID! Så Eid Mubarak på er, må detta år och alla framöver vara våra bästa. Det blir vad vi gör det till, och mitt liv tänker vara ett lyckligt sådant, det har jag bestämt!

Hela morgonen har jag packat upp och tvättat, och snart blir det Eid firande med syskonen. Vad gör ni idag!?Kram från en trött, osminkad och kanske fortf något hög W! ❤️

Gillar

Kommentarer