Intervju med Aftonbladet

Good evening älsklingar,

Jag är så himla glad idag. Dels för att jag haft en riktigt bra dag och för att min intervju som jag gjorde med Aftonbladet förra veckan kom ut idag. Ni är många nya läsare som trillat in här och jag är så glad över att just du vill läsa min blogg!

Intervjun tycker jag var fin och fångade mitt och reporterns samtal väldigt bra. Den förmedlar allt jag ville få med och sammanfattar mitt mål på pricken!

Vi är många som upplever att det är jobbigt nu med Covid-19 situationen och det är skrämmande för en hel del personer, inte minst vi som lider av ångest. Något som är viktigt att komma ihåg att det här bara är en tillfällig situation. This too shall pass.

Hjälp går att få till er som har det outhärdligt men sin åbgest, om det är akut, är det alltid bäst att vända sig till psykakuten. Det har jag gjort många gånger.

Hit kan ni självklart vända er med andra orostankar och problem som ni har. Jag svarar alltid så fort jag bara kan. Inget problem är för litet, och alla era känslor tas på allvar. Och om ni vill läsa fler ångestrelaterade inlägg så går det att klicka på kategorin psykisk ohälsa som finns under inlägget här. Där finns massor med läsning för er som är intresserade.

Ni som vill läsa intervjun kan göra det här:

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3JbEgM/wafa-wafai-vi-kan-inte-forminska-psykisk-ohalsa-i-den-har-galna-situa

Alla bilder i intervjun är tagna av den fantastiskt begåvade fotografen Evelin Fräki.
För övrigt så har jag världens finaste människor runt omkring mig. Det stöd jag får av mina nära och kära är något jag önskar att alla andra också har. I alla fall en sådan person. Jag älskar er. Ni lyfter, höjer och berömmer mig alltid för det jag gör. Ni printscreenar, peppar och är dem bästa människorna. Typ ideal för hur ens crew bör bete sig haha. Älskar er, ni vet vilka ni är. Girl power på en annan nivå!

Här är en bild som fina S tog när intervjun kom ut, hur söt?Kram på er! ❤️

Gillar

Kommentarer