Inspotrippen

Hello darlings,

Det känns så skönt att allt är ordnat med Nouw nu. Puh!

Idag vaknade jag upp med rakt och glansigt hår igen. Thank you Nanoplastia_Stockholm för det!

När jag var i Stockholm sist köpte jag handdukar till badrummen, en filt och ett kuddfodral. Just nu pågår en liten omröstning på bloggen om handdukarna är för mycket. Ni är så bra på inredning och har hjälpt oss många gånger förut, så ni är mina go to inredare när jag inte tar hjälp av våran inredare.

Dessa kommer från H&M Home. Hur fina!?Kuddfodralet har ni redan sett på min instagram men här kommer det igen, jag behöver köpa en innerkudde till den.Jag fotar bilderna just nu med mobilen därav kvalitén, sorry for that!

Här är filten som jag köpte på Hemtex för 160 spänn! Den var nedsatt från 499 kr. 😍Jag var också inne på Bolia och blev kär i precis allt. Den hemsidan beskriver min stil till 100% skulle jag vilja påstå. Om jag hade alla pengar i världen hade mitt hem varit inrett enbart från dem. Så fantasilös är jag. 😂 Men ja, med denna överdrift så hajjar ni min poäng by now.Den sista bilden är hyllor från String, det skulle nog kunna passa hemma hos oss på väggen bakom köksön? Vad tror ni!?

Lilla A har gått och smittat både mig och H så vi går runt med halsont och jag känner mig febrig.

Fick med mig denna från Ica och jag tycker faktiskt den smakar riktigt gott äveb fast jag tycker att man ska göra allt sådant själv. Men det finns ingen ork i denna kropp för tillfället.När min blogg strulade fick jag inte upp bilderna på godsakerna från helgens sleepover. Då A var dålig och fast vid mig fick I laga både pizza och pannkakor till oss. Det blev riktigt bra måste jag säga. Way to go I!

Här kommer en liten throwback!


Gillar

Kommentarer