Influencermannen bakom stängda dörrar

Ibland tycker jag synd om H. Han får liksom hänga med och blottas på ett sätt på bloggen som andra män kanske inte är vana vid.

Vi skrattar åt det för att det är rätt roligt egentligen, det är synd på ett roligt sätt. Förstår ni hur jag menar!?

Han kommer nog aldrig erkänna det men jag vet att han älskar ansiktsmasker, badbomber och allt sådant som är både kul och bra för kroppen. Här har min favoritpussgurka med en kaffemask som är exfolierande och uppiggande.
Efter det hade vi på en färsk blåbärsmask som är djuprengörande. När vi tvättat av oss kändes våra ansikten som små babyrumpor.

Den här bilden är så rolig HAHA. Ni vet när man vill ta kort på något annat men kameran råkar vara vänd mot en!? Det var kul att vi fick till en sån för det är den enda bilden på oss med blåbärsmasken på! 😂The things we force our husbands to do. Jag och H använder typ alltid mina skönhetsprodukter tillsammans. Det är ju en win win. Fler män borde vara öppna för allt kul som vi kvinnor gärna gör! Egenvården är så viktig och inget vi tar för givet. Vi är så glada och tacksamma över att vi faktiskt kan och har möjlighet att unna oss lite lyx i vardagen.

Vad är ni tacksamma för!?

Kram på er!

Gillar

Kommentarer