Idag firar vi 6 år som gifta!

Hallå pussgurkor,

Idag firar jag och min älskling H sex år som gifta. Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Eller roligt har det inte varit hela tiden haha, så att jag inte förskönar äktenskap. Det krävs mycket jobb, tid och energi för att kunna ha ett friskt förhållande. Jag talar om detta ofta men, respektera varandra så kommer ni långt med det!

Imorse fick H omelett till frukost, jag är inte så förtjust i ägg så för mig blev det knäckemackor som A också fick mumsa i sig. Så himla härligt med örtkrukor hemma nu, färska kryddor kan man ju ha på typ allt.

Jag vispade upp två ägg med hackad persilja, salt peppar, mjölk och en näve ost. Sedan stekte jag lök och champinjoner vid sidan om som jag toppade omeletten med. Pricken över i:et var färsk persilja och timjan.Jag vet inte om ni vet detta men jag är rätt bra på att hitta roliga presenter. H fick en parfym som han velat ha länge (Dolce & Gabbana Light blue, älskar den doften) men jag tänkte att det var rätt tråkigt att få bara parfym, så jag fyllde Åhléns påsen med alla sorters proteinbars jag kunde hitta. Jag vet att han älskar sådant och det var uppskattat! Så glad att han gillde det!Haha älskar att det här är den enda bilden jag tog, när han ger A en mördarblick för att han inte lyssnade. 😂

Kvällen har spenderats som en typisk dejt för oss. Dinner and a movie. Jag bokade bord på Frenchi för att jag vet att H älskar maten där. Det gör jag med. Så sjuuukt god mat har dem! Laxryggen är to die for!Nu börjar filmen strax, so I gotta go! Vi ska se Bad Boys som jag hört ska vara grymt bra!

Vi hörs imorgon pussgurkor!

KRAM

Gillar

Kommentarer