I samarbete med Care by N

Hallå darlings!

I ett stolt samarbete med Care by N listar jag nedanför 5 anledningar till varför jag HATAR att raka mig och vad jag tänker göra åt detta!

1. Jag hatar att raka mig för att jag vet att jag kommer börja blöda på minst 10 ställen, även fast jag använder raklödder.

2. Jag hatar att raka mig för att jag vet att den lena känslan bara varar ett par timmar. Ja, you heard me. Jag vet inte om hår växer extra fort på min kropp men jag upplever verkligen att det blir stubbigt bara några timmar efter att jag rakat mig.

3. Jag hatar att raka mig för att det tar tid! Nu när vi flyttat till hus så har jag ju fått lära mig den hårda vägen att varmvattnet tar slut. Vilket betyder att man kan glömma bort att duscha håret + raka kroppen under ett duschtillfälle. You have to choose. Det tar så lång tid om jag ska vara noggrann och försöka att inte blöda. Den tiden vill jag gärna ägna åt annat!

4. Jag hatar att raka mig för att jag bli prickig. Min hud är väldigt känslig. Efter rakning blir området många gånger rött, prickigt och ömt.

5. Sist men absolut inte minst. Jag hatar att raka mig för att jag alltid måste tänka till innan jag tar på mig klänningar eller annat som visar hud. Har jag stubb? Har jag rakat mig ordentligt? Behöver jag raka mina ben nu? Kommer jag hinna det? Ähh jag tar på mig byxor istället. Exempel på hur jag resonerar med mig själv, fatta vad skönt att slippa det snart!

Hejjar på alla er som stolt visar upp erat kroppshår, men pälsen är inget för mig och jag bara längtar tills min kropp är hårfri och len i över två timmar! L Ä N G T A R . 😂 Har bokat in min första behandling på onsdag och jag känner att det är början på en ny era haha.

Gör därför som jag och boka tid hos Nenne. Hon har det mysigaste behandlingrummet ever och befinner sig centralt i Uppsala, den bästa maskinen och verkar bara vara en allmänt skön tjej som man vill hänga med. Såhär, efter våran konsultationen kände jag mig i trygga händer och det ska bli spännande att få se resultaten. Hon har ett fantastiskt erbjudande nu i början. Boka och betala för 6 gånger och få 60% rabatt på totalbeloppet! Hur bra!? Så himla värt. På hennes hemsida www.carebyn.com finner ni svar på vanliga frågor och bokningen.

Följ henne gärna på Instagram @carebynuppsala och ta del av information där med! Tillsammans tänker vi styra upp en tävling där priset är galet stort, och det hjälper såklart att börja följa redan nu.Ni får självklart hänga med mig på onsdag här på bloggen. Om ni har frågor till mig eller N går det att ställa frågor via kommentarsfältet.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer