Höst

Hallå finisar,

Idag har varit den längsta dagen ever känns det som. Har hunnit med mycket kul och ikväll har jag och H varit ute och käkat på Frenchi, dem leverar god mat som alltid och jag ligger med världens matkoma just nu.Det är något magiskt med den här årstiden, alla färger på träd och buskar kan jag stirra på i evigheter. När regnet lägger sig på bladen som små kristaller, just beautiful.

Idag såg jag också klart på det sista avsnittet av The morning show. Den är riktigt bra och har fått hamna på en tredje plats på top tre bästa serier jag sett den senaste tiden. Första plats har The Handmaids tale och på andra plats kommer Euphoria som bör ses av alla.


Bild lånad från Expressen

What else? Jo! Mini har tydligen haft en jättebra dag på föris idag vilket gör mig lycklig i hela min själ. Jag älskar när han har bra dagar på förskolan, då mår man mindre dåligt för att lämna ifrån sig sitt barn, även fast det är nyttigt att träffa andra barn med men, jag måste nog ändå erkänna att jag tycker att fem dagar i veckan i förskolan för honom är för mycket. Goals hade varit 3 dagar i veckan tycker jag. Och max till kl 3. Om jag fick välja och bestämma. Men ja, drömma kan man göra.Imorgon blir det jobb igen och efter det ska jag och tjejerna på invigningen av restaurangen Eat. Det ska bli kul!

Vad händer hos er!?

Kram.

Gillar

Kommentarer