Hon är GRL PWR

Hallå alla fina, hoppas ni haft en god morgon? Jag möttes av min lilla älskling A som var glad när han vaknade, så jag mår strålande.

I helgen fick jag världens finaste meddelande från en läsare. Det gjorde verkligen min dag. Jag älskar tjejer som henne! Som vågar skriva snälla saker och ge komplimanger till andra tjejer. Jag tänker på hur världen hade sett ut om alla vore som henne, och bara skickade ut en massa kärlek till varandra. Vad mycket mer speciella vi hade känt oss. Jag går på rosa små moln när jag får kärlekshälsningar från er.

När jag är trött, är nere eller mår dåligt går jag jätteofta in och läser era fina ord och meddelanden som ni skickar till mig. Som en liten påminnelse på hur bra man är, det behöver man! Man behöver få bekräftelse och veta att man är bra. Om jag tycker något bra om någon så säger jag det! Även om jag inte känner personen, bara för att jag vet effekten av ett par snälla ord. Det gör så mycket, och vi tjejer behöver ge varandra det. Det mina vänner, är GRL PWR!

Gillar

Kommentarer