Have you missed me!?

Hallå pussgurkor!

Hur mycket har ni saknat mig? Jag har saknat er hur mycket som helst men jag har haft så sjukt mycket att göra, plus att det inte gått att skicka över bilder från min kamera till min mobil, that's why I've been gone.

Vi är snart klara med huset och imorgon flyttar vi in på riktigt! Köksön och luckorna är klara och vårat kök är hur drömmigt som helst. Kan inte förstå att det är vårat hem!?

Det enda som saknas nu är tavlor, sänglampor, växter och handtag till luckorna. Smågrejer med andra ord. Jag visar er allt imorgon! Can't wait!

Jag och min älskling har haft ensamtid med start från igår då vi var på det sjukaste julbordet ever på Berns. Vi lärde känna ett äldre par från Sydney som var där i affärer. Dem var så gulliga och kvinnan snodde med pepparkakskola till oss som hon hade fyllt väskan med själv. 😂🙈 Det var i alla fall ett fint och otippat möte.Nu blir det Sparadiset för våran del! Imorgon blir det fix i huset och middag med S och A. Det ser vi fram emot! Har ni haft det bra i jul!?

Men Gud, det är ju mellandagsrea nu också!? Jag har några inköp planerade. Bland annat massor med grejer till A inför föris inskolningen, ni får såklart hänga med.

Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229