Hårfri till sommaren

Hallåj finisar,

Kikar in här en kortis för att uppdatera er en sväng. Life is doing real good och jag är så tacksam för alla fina människor i mitt liv. Jag är blessed, minst sagt.

Idag har jag varit hos @CarebyN_Uppsala och gjort laserbehandling. My God I love that girl. N är så härlig men det vet ni redan by now, det är bara så värt att nämna igen, och att hon gör mig hårfri till sommaren är en dream come true. Nu när det inte växer som förut har man blivit liiiite bortskämd när man rakar sig. Jag rakar mig så sällan nu att det känns som en plåga när jag väl får göra det haha. Mest av allt längtar jag tills jag slipper raka mig helt and that is happening you guys, snart så!
Jag blöder inte alls längre när jag rakar mig och min hud är inte lika irriterad som den brukade vara. Jag ser bara fördelar med behandlingen. Love it och varje gång när man går därifrån vet man att man är ett steg närmare ett hårfritt liv. Det tackar vi JA till!Det drömmigaste behandlingsrummet jag varit i. Idag när jag klev in lyste solen in genom dom skira gardinerna och jag bara kände ett lugn skölja över hela kroppen. Mama time när den är som bäst!

Ha en fin helg nu finisar! 🤎

Gillar

Kommentarer