Gurkdrama

Hallå finisar,

Idag fick jag en mindre hjärtattack när jag planterade om mina små gurkplantor. När dem hamnat i dem nya krukorna sjönk dem ihop och såg typ ut som att dem vissnade? Jag tror att jag råkade skada rötterna när jag plockade upp dem. Var jätteförsiktig men ja något måste ha hänt. Läste att man kunde chocka rötterna med kallt vatten, så det gjorde jag och sedan ställde jag dem i solen. THANK GOD så funkade det. Så sjukt att jag blev så ledsen när jag trodde att det var kört för mina älskade gurkor. 😂Min granne M var förbi en stund och kollade på våra utemöbler. Dem är verkligen så fina. Det känns skönt att ha bra grannar för då kan man smdiskutera sådant som rör huset bland annat. Det var hon som tipsade mig om att sätta jordgubbar bredvid trädet på framsidan. Det gjorde jag igår. Vi hade klätterväxter där innan, och dem var så sjukt jobbiga att dra upp. Rötterna fick jag dra i så hårt att jag trodde jag skulle få ryggskott haha.En ny tavla fick komma upp på väggen idag. Den jag köpte på Clas Ohlssons med ansiktet, fick hänga på väggen till vänster om tvn. Jag tyckte att det saknades något där.Ser ni den i bakgrunden!?

Har hittat en sjuuuukt fin vägglampa till allrummet som typ är det finaste jag sett. Dock kostar den en mindre förmögenhet så den får man önska sig. Ping pik friends and family. 😂

Lilla fisungen verkar ha haft en bra dag på förskolan. Idag är det tisdag, då hälsar glassbilen på hos oss i Lindbacken. Sist fick A en guldpeng som han kunde byta ut nästa gång mot en glass. Today was the day. Han var så lycklig när han gav bort sin lilla guldpeng. Han ville stolt visa den till H när han kom hem.Nu blir det soffhäng och Breaking Bad i vanlig ordning när A somnar.

Kram på er.

Gillar

Kommentarer