Fredagsmys med Feskarn! *SAMARBETE*

Hallå finisar!

Idag har jag det bästa tipset ever till er som vill lyxa till det i sommar! För många år sedan fick jag och H detta i bröllopspresent och ända sen dess har vi köpt hem detta när vi varit sugna på något gott och inte orkat laga mat själva.

I samarbete med Feskarn vill jag presentera fredagsmyspåsen! En alldeles perfekt idé när du är trött på vardagen och vill äta ute. Dem skickar med allt du behöver till din måltid i en påse och du skulle kunna äta detta precis vart som helst om du frågar mig. Vi har köpt med detta hem, ätit det ute i Stadsskogen som en picnic, hyrt kanot i Skarholem och ätit maten mitt ute i vattnet med ljudet av vågorna i bakgrunden och idag dukade vi upp fredagsmyset fint och åt på framsidan av huset.

Den finns tillgänglig att köpa varje fredag och på hemsidan kan man läsa vad man får för gott. Idag var den magisk, precis som alla andra gånger jag avnjutit deras påsar. Jag älskar också att man får med efterrätt! Ofta i söta små glas/burkar som man får behålla.

Idag fick vi:

Havskräftor från Smögen:
Havskräftor kokta hos Hamburgsunds Fisk & Skaldjur
Tigeraioli:
God aioli, uppiffad med ekfatslagrad chilisås
Feskarns Varmrökta lax:
Direkt från Feskarns rökugn
Quiche:
Paj med sparris- & Parmesanost
Potatissallad:
Fransk potatissallad
Blåbärsmousse:
Blåbärsmousse i portionsglas med rostad vit choklad

Så himla gott och helt perfekt under hemestern. För oss som vill vara försiktiga, hålla avstånd och inte sitta ute bland för många personer så är detta mitt bästa tips till dig som vill äta gott i Uppsala. Speciellt nu när det är fint väder också. Påsen kostar 195 kr per person, prisvärt och så får man mycket för pengarna!


Inget fredagsmys utan fredagsmyspåsen från Feskarn!

Kram på er!


Gillar

Kommentarer