Frågestund kring ångest och annat jobbigt

Hörrni, idag kommer jag med en kul nyhet! Efter att ha fått tips från S är jag så redo att finnas mer tillgänglig för er digitalt. Jag tänker att vi ska ta oss genom det jobbiga tillsammans på bästa möjliga sätt.

Det är inte helt idealt att åka runt och föreläsa om panikångest i dagsläget med våran fiende Corona som härjar all over, men! Det betyder inte att vi inte kan finnss där för varandra ändå.

Idag öppnar jag upp för en frågestund, samlar in frågor i kommentarsfältet här, på IG och FB. Alla har inte en specifik app så jag tänler att man får ställa frågorna där man vill, på så sätt kan alla vara med! På lördag svarar jag på alla frågori en live. Jag tänker att vi ska börja köra något liknande veckovis, där ni får direktlänk till mig, och vi kan lösa boll tankar, komma på lösningar och sätta mål för att ta oss framåt i svåra tider. Det kommer bli riktigt bra. Jag kommer bjuda in gäster, tala med drabbade och dela med mig av bra tips och verktyg för att hantera ångesten.

Så varsågoda och hit me! Brottas du med något jobbigt just nu, behöver råd eller stöd? Eller undrar över något kring ångest eller annat jobbigt? Fråga mig vad du vill! Du får vara anonym om det skulle kännas bättre för dig, då är det enklast att ställa frågan i kommentarsfältet här. På lördag svarar jag på era frågor live, make sure to tune in.

Kom ihåg att du är viktig och värdefull!

Kram.

Gillar

Kommentarer